Kavurma Burger
Kavurma Burger Nasıl Yapılır?
Malzemeler
-100 Gr. Erciyes kavurma
-Yeşillik (çeşidini siz seçebilirsiniz)
-1 kalın dilim domates
-İsteğiniz kadar patates kızartması
Yapılışı
Erciyes kavurma ürünleri pişmiş
ürünlerdir. Bu nedenle kavurmamızı çok fazla pişirmeye gerek yok. Öncelikle
bıçak yardımı ile paketinden çıkarmış olduğumuz halka kavurmayı ortadan ikiye
bölüyoruz. Tavada arkalı önlü kısa bir süre pişiriyoruz. Spatula yardımı ile
dağıtmadan arzu ettiğiniz ekmek çeşidinin içerisine koyuyoruz. Alt kısmına
yeşillik ve domates ekliyoruz. Burgerinizi biraz daha renklendirmek ister
iseniz minik mini doğranmış kırmızı ve yeşilbiberler ilave edebilirsiniz.
Dilerseniz içerisine soğan halkaları ve soslar ekleyebilirsiniz. Servis
tabağınıza önceden kızartmış olduğunuz patates kızartmasını ekleyebilirsiniz.
Evde yapabileceğiniz en hızlı Kayseri tarifi olma özelliğini taşımaktadır.
Yorum Yap